AANBOD

Feel Fit Boxing

Feel fit boxing zet boksen in met als doel om de kracht en conditie van onze deelnemers te verbeteren. De opzet van onze lessen is gericht op vetverbranding en het opbouwen van een gezonde(re) leefstijl.

Boxing kids

Tijdens deze lessen leren de deelnemers de kunst van het stoten. Verder worden de deelnemers begeleid in het gebruiken van deze technieken om zichzelf te kunnen verdedigen.

€25

€25

Onze abonnomenten zijn maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

Wat de deelnemers zeggen

Twee speciale proeflessen gehad vanwege een GLI traject. Er werd professioneel en enthousiast lesgegeven en er werd rekening gehouden met iedereen waardoor de lessen voor iedereen "op maat" waren.”

- Renata

Beginner of gevorderd, 6 of 76 jaar oud, man of vrouw; de heren laten zien dat jij het kan! Met veel plezier volg ik de lessen wekelijks! En als ik geen zin heb, geven zij die extra push die ik nodig heb om door te gaan :) Keep up the good work guys!

- Zenaida

2 goeie lessen gehad ondanks mijn rugklachten. Er wordt rekening gehouden met wat je wel en niet kan. Ze zijn professioneel een echte aanrader ! Ik sluit zeker vaker aan bij een sessie.

- Ruth Santos

Feel Fit - Fight Gym Tandwielstraat

18:00 - 19:00
Kids boxing

19:00 - 20:00
Fit Boxing

17:00 - 18:00
Feel Fit Boxing

18:00 - 19:00
Kids boxing

DONDERDAG

ZONDAG